1.5 meter clubquiz

1.5 Meter ClubQuiz

Een interactieve quiz vol leuke vragen, muziek en minigames

ClubQuiz

Beleef een gezellige avond

De 1.5 meter ClubQuiz een gezellige quizavond vol leuke vragen, lekkere cocktails en een live DJ!. No worries! Je hoeft niet in de geschiedenisboeken te duiken om te kunnen winnen. Met welke vriend(in) ga jij voor de winst? Reserveer nu snel een tafel.

Informatie

De naam zegt het al: 1.5 Meter ClubQuiz. Tijdens de quiz zit je met je gezelschap aan een tafel op 1.5 meter afstand van de volgende tafel. Om deze reden heb je geen toegangstest nodig om deel te nemen aan de quiz!

De 1.5 Meter Clubquiz vindt plaats op zaterdag 26 juni én elke vrijdag en zaterdag in juli. De quiz start om 23:00 en zal rond 01:45 afgelopen zijn. Na de quiz hoef je nog niet weg. We sluiten namelijk om 03:00

Clubquiz cliniq
Reserveren

De kosten bedragen 30 euro per persoon. Hiervoor ontvang je 6 consumptiemunten, deelname aan de quiz, muziek door een live DJ en presentatie door een quizmaster. Daarnaast maak je kans op leuke prijzen.

Je kunt eenvoudig een tafel reserveren via WhatsApp: 06-82750220. Vermeld de datum waarop je wilt deelnemen en met hoeveel personen je komt. Je ontvangt vervolgens een Tikkie. Na betaling is alles geregeld om deel te nemen aan de 1.5 Meter ClubQuiz